vineri, 4 ianuarie 2008

abstract































portrete

mireasa


think


sinceritate!


watching you!


cina cea de taina!


copil1


relaxing


copil2


play musik


placut impresionata

iarna - 3

sfarsitul "vieti"


ne siguranta





casa de sticla


singuratatea



dor de casa!


trece vremea





dupa o zi de lucru


mereu invingator

iarna - 2
























inima


samanta

iarna - 1





















inima





punctul slab





singuratate!



A fost o data un START

Ceea ce imi place foarte mult la acest hobby este faptul ca am ocazia de a descoperii de fiecare data ceva nou in natura. Adika?..(multumesc ca ati intrebat!!!)

Totul a inceput acum 2 ani... cand am avut primul meu aparat foto digital: Kodak; plecat fiind prin spatiu "senghen" cu familia, am descoperit ca natura se poate pastra si m-am pus sa pozez...nici nu ma gandeam ca aceasta v-a fi pasiunea mea peste un scurt timp.
Al 2-lea aparat a fost un Fujifilm S5600, foarte bun pt mine ca si un amator profesionist. Aparat cu care am invatat cei drept singur si cu putin ajutor de la unu de la altu... ( nu prea am studiat),.... In vacanta de vara prin sat... m-am gandit sa imi aduc aparatul cu idea de a mai face 2-3 poze cu bunici si cine stie ce o sa prind pe acolo... ca si amintire. Dupa ce am plecat de acolo ... am luat cu mine cam peste 300 de poze:-"... in doar 2 zile... in tot acest timp.... am incercat sa imi exprim cat se poate de bine ceea ce imi place mie si ceea ce ma "caracterizeaza"(intr-o alta tema o sa dezbat acest lucru de "caracterizare")
Dupa un an ... deja a face poze era mai mult decat fericire...stiti de ce?...(ma bucur ca intrebati)... pt ca ma minunam de ceea ce Dumnezeu a facut.. si vedeam ca si acuma... cat de perfect lucreaza Dumnezeu si cat de plin de viata este El...
Al 3-lea aparat: Nikon D40, cumparat din bani facut prin tari straine, si nu a fost tocmai ierftin. Aparatul asta mi-a adus multa fericire dar si suparare:D... mai ales cand a aflat mama mea de el...:-ss... mare i-a fost tristetea... dar s-a obijnuit cu ideea..:D...so!!! Pasiunea nu are limite!


Dumnezeu - hobby-ul meu

  • Eram intr-o saptamana de rugaciune cand Dumnezeu mi-a vorbit printr-o poza facuta de mine ("o singura cale") - sper sa va dati seama despre care vorbesc ca sa stiti si voi asa putin. Inainte de acesta saptamana de rugaciune am fost cam nepasator de timpul de partasie si nu am avut un timp de rugaciune ca altadata, si sambata cand vorbeam cu cineva poza asta care o aveam la avatar mi-a sarit in ochi. Si am m-am intrebat: De ce imi place poza aceasta? .... raspunsul a si venit .... pt ca asa esti tu.... prima data nu am inteles ceea ce am auzit si iar m-am intrebat: De ce se aseamana cu mine? Care ii legatura? O voce mi-a spus... asa cum sta acest surub pe linie asa este viata ta spirituala !!!! Si atuncea mi-am dat seama ca sunt in pericol. In aceea zi am si luat decizia ca sa ma nu las... nu vroiam sa fiu ca "lumea" ci sa fiu pe calea Lui. Dupa experienta asta am inteles ca pozele au un mare rol in viata omului...Poza reprezita o parte din om.( aceasta a fost si este ceea ce vad eu intr-o poza). Multi poate veti zice ca ii o prostie... sau ca ii cam sec ceea ce zic eu. Dar eu stiu ca Dumnezeu mi-a dat un talent si stiu ca Dumnezeu mi-a vorbit clar prin fotografie.( pt mai multe discutii pe tema asta va rog sa ma abordati "baschet_emi2@yahoo.com"